Wydział Nauk o Zdrowiu

Jakość żywności - świadome odżywianie

04.04.2025

Serdecznie zapraszamy na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych
„Jakość żywności - świadome odżywianie" organizowanych przez Podkarpacki Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności w dniu 24.04.2025 (czwartek), o godz. 15.00 na platformie Google Meet

Wykład pt: "Who wants to live forever v.2.0 - jak współczesna nauka tworzy nową wersję zdrowia, starzenia się i nieśmiertelności"

wygłosi prof. Katarzyna Taran
Uniwersytet Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Krakowie; Uniwersytet Me

Kontakt

Wydział Nauk o Zdrowiu

Uniwersytetu Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Krakowie


ul. Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1, 30-705 Kraków

Dziekanat 

ul. Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1, 30-705 Kraków
budynek C, pok. C 017

mail.svgwnoz@uafm.edu.pl